Hummus de betabel, hummus de camote y baba ganoush servido con crudites y pan pita.
Beet Hummus, Sweet potato hummus and baba ganoush served with crudites and pita bread
Pan de masa madre de carbon activado y quinoa con setas a la gallega (pulpo), guajillo y perejil.
Activated charcoal and quinoa sourdough bread with oyster mushrooms a la gallega (octopus). Topped with guajillo and parsley.
Mozzarella tipo Búfala, cheddar, pepper jack, queso botanero & feta. Servido con pan de carbon activado, conservas de la casa y pepinillos.
Mozzarella Bufalla,cheddar, pepper jack, queso botanero & feta cheese. Served with activated charcoal bread, home made compote and seasonal pickles.
Empanada de elote y calabaza, frijol y plátano macho. Servidas con crema de girasol y salsa ranchera de tomate
Pumpkin & corn, black beans and plantain empanada served with fresh cream and tomato ranchera sauce
Piña encurtida, jícama y coco fresco en una base de guacamole y acompañado de chips de maiz.
Pickled pineapple, jicama and fresh coconut served over guacamole with corn chips.
Aguacate con salsa mexicana (jitomate, cebolla y cilantro). Servidos con la opción de totopos de maíz o crudites.
Avocado and fresh mexican salsa (tomato, white onion and cilantro). Served with your choice of corn tortilla chips or crudites.
Tortilla de maíz y betabel rellena de queso de girasol. Acompañadas con ensalada y aguacate
beet/corn tortillas filled with sunflower cheese. Served with a side of salad and avocado.
Tortilla de maíz rellana de birria de hongos ostra, cebolla morada, cilantro y aguacate. Acompañados de una salsa de tomatillo y jalapeño
(1 pz) = $65
Corn tortilla filled with king oyster mushroom birria, onion, cilantro, avocado and green tomatillo jalapeño sauce.
Masa de maíz con frijoles negros, lechuga, aguacate, crema de girasol y queso cotija. Servidos con salsa verde
(3pza) = $175
Thick corn tortilla topped with black beans, lettuce, avocado, vegan sour cream and cotija cheese. Served with green tomatillo salsa
Tacos crujientes rellenos de un guisado maya de calabaza local y puré de papa con epazote. Servidos con ensalada de lechuga, zanahoria y cebolla. Acompañados con crema de girasol, guacamole y salsa verde.
(6 pz) = $180
Air Fried krispy tacos filled with our homemade Mayan Stew (local pumpkin with epazote and potato puree). Topped with a lettuce, carrot and onion salad. Served with a side of vegan sour cream, guacamole and green tomatillo sauce
Pan Pita, pepino persa, tomate cherry, cebolla morada, tzatziki aguacate y espinaca. Acompañado de camote frito o papas fritas.
Pita bread, cucumber, Cherry tomato, red onion, tzatsiki, avocado and spinach. Accompanied with french fríes or sweet potato fries
Rollos de papel de arroz rellenos de lechuga, espinaca, menta, col morada, zanahoria, mango y tofu crujiente. Servidos con aderezo de cacahuate y chile seco
Rice paper rolls filled with lettuce, spinach, mint, purple cabbage, carrots, mango and krispy tofu. Served with a peanut dressing and dried chilli flakes.
farmers mix (corn, mayan pumpkin and black beans), basmati rice, fried oyster mushroom birria, lettuce and mexican sauce. Served with guacamole, sour cream and ranchera sauce.
farmers mix (corn, mayan pumpkin and black beans), basmati rice, fried oyster mushroom birria, lettuce and mexican sauce. Served with guacamole, sour cream and ranchera sauce.
Setas rey Ostra crujientes, mayonesa vegana, lechuga orejona, repollo morado, cebolla morada, pepinillos persas encurtidos, aderezo de miel de agave y chipotle en tortilla de harina chipotle.
Krispy king mushrooms, vegan mayonnaise, romain lettuce, carrots, red bell peppers, cabbage, red onion and pickled cucumbers. Wrapped in a chipotle flour tortilla and served with a chipotle honey dressing.
Arroz de coliflor al curry con calabaza,zanahorias y papas rostizadas. Decorado con brotes de girasol y nuez de la india
Curry Coliflower rice topped with roasted zucchini, carrots, potatoes, sunflower sprouts and cashews.
Fideos de pepino con salsa tzatziki, aceituna kalamata, jitomates cherry y falafel.
Cucumber noodles with tzatziki sauce, kalamata olives, cherry tomatoes and falafel.
Arroz rojo basmati, tofu crujiente con panko, fideos de calabaza, jícama, pepino, zanahorias, edamames y setas en escabeche. Servido con una sala ponzu de serrano y naranja agría
Basmati red rice, panko krispy tofu, zucchini noodles, fresh jicama and cucumber, pickled carrots, green beans and preserved mushrooms. Served with a serrano bitter orange ponzu
Birria de hongos, crema agría de girasol, elote asado, aguacate, frijoles, arroz rojo basmati, cilantro, jalapeño y jitomate. Servido con una salsa verde de tomatillo y epazote
King Oyster mushroom birria, vegan sour cream, corn, avocado, black beans, basmati red rice, cilantro, jalapeño and cherry tomatoes. Served with a green fresh tomatillo epazote sauce.
Base de masa madre hecha en casa con mezcla de mozzarella, feta, queso de ajo y queso fundido.
Homemade sourdough with a mix of mozzarella, feta, garlic and melting cheese.
Base de masa madre hecha en casa, salsa pomodoro, queso mozzarella, tomate rostizado, arúgula y pesto
Homemade sourdough, pomodoro sauce, melting vegan mozzarella, roasted tomatoes, rucula and pesto.
Base de masa madre hecha en casa, setas al pastor, piña, cebolla, aguacate y cilantro.
Homemade sourdough, al pastor mushrooms, pineapple, onions, avocado and cilantro.
Gnocchis de papa y maíz con salsa de queso cheddar
Potato & corn gnocchis with cheddar cheese sauce
Coliflor rostizada con garbanzos crujientes y brotes de girasol. Montada sobre una salsa de tahini y pimiento picante
Roasted coliflower with krispy chickpeas and sunflower sprouts. Served over a spicy tahini bell pepper sauce
Pasta sin gluten (laminas de berenjena) con relleno cremoso de vegetales en una salsa pomodoro. Gratinada con queso, tomate
GF pasta (eggplant slices) with creamy veggie and pomodoro filling. Topped with special melting vegan cheese, cherry tomato and sprouts.
Hamburguesa de lenteja en pan de masa madre. Acompañada de papas a la francesa de camote
Lentil burger patty served on a homemade sourdough bread, with a side of sweet potato fries